Kontynuuj Ta strona używa plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w "Polityce Cookies".
Polityka prywatności

Administrator danych Informujemy, że administratorem Państwa danych jest Wytwórnia Parkietów Dąbex Spółka Sp.z o. o. Spółka Komandytowa, aktualny kontakt z administratorem można znaleźć na stronie internetowej: http://www.parkietydabex.pl/pl/kontakt/ Cele przetwarzania Dane będą przetwarzane w celach kontaktowych i korespondencyjnych oraz rekrutacyjnych, na podstawie ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.. Jest to realizacja naszych prawnie uzasadnionych interesów administratora w postaci komunikacji. Prawa osoby której dane dotyczą Dane osobowe będą przetwarzane przez okres działalności administratora na rynku i realizowania przez niego celów, do których dane zostały udostępnione. Informujemy, że osobie której dane dotyczą przysługuje prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych. Osobie której dane dotyczą przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego w związku z naruszeniem ochrony danych osobowych. Odbiorcy i przekazywanie danych osobowych Dane osobowe mogą zostać przekazane przez administratora podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na podstawie obowiązujących przepisów prawa, w szczególności przedsiębiorcom stale współpracującym z administratorem na podstawie zawartych umów, podmiotom powiązanym kapitałowo z administratorem i instytucjom zajmującym się windykacją i obrotem wierzytelnościami, w tym biurom informacji gospodarczej i instytucjom utworzonym na podstawie art. 105 ust. 4 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. – Prawo bankowe.

KONTAKT

ADRES DO KORESPONDENCJI

Wytwórnia Parkietów DĄBEX
Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością
Spółka Komandytowa
ul. Mikołajczyka 6, 62-065 Grodzisk Wielkopolski
tel: 61 44 46 364
e-mail: dabex@parkietydabex.pl


MASZ PYTANIA? SKONSULTUJ SIĘ Z NASZYM DORADCĄ TECHNICZNO- HANDLOWYM Z TWOJEGO REGIONU:

FORMULARZ KONTAKTOWY

Dziękujemy wiadomość została wysłana